A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради

Запрошуються учні 11 класу на навчання за Бакалаврською освітньою програмою (спеціалізацією) “Міжнародна інформація” спеціальності 291 “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії” НУ “Львівська політехніка"

Дата: 29.01.2024 08:42
Кількість переглядів: 10

Підготовку фахівців у галузі міжнародних відносин у Львівській політехніці було започатковано в 2003 році на основі секції «Міжнародна інформація» при кафедрі прикладної математики ІМФН.

Наймолодшим структурним підрозділом ІМФН, що динамічно розвивається є кафедра міжнародної інформації, яка була створена в 2006 р. як випускова за напрямом «Міжнародні відносини» та спеціальністю «Міжнародна інформація».

3 2016 року кафедра МІ здійснює на підготовку здобувачів вищої освіти у межах спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» за трьома програмами:

·Освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація» першого (бакалаврського) рівня;

·Освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація» другого (магістерського) рівня;

·Освітньо-наукова програма «Міжнародна інформація» другого (магістерського) рівня.

1 липня 2023 року Національне агенство із забезпечення якості вищої освіти надало освітньо-професійній програмі “Міжнародна інформація” спеціальності 291 “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти сертифікат про акредитацію на наступні 5 років.

 

Більше про нас за посиланнями:

 

https://lpnu.ua/mi

 

https://www.facebook.com/kafedrami.lpnu

 

https://t.me/+BY8jhb6sVW45MmZi

 

https://www.instagram.com/kafedrami_lpnu/

 

https://www.tiktok.com/@kafedrami



« повернутися

Вхід для адміністратора