A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради

Новини

Вітаємо із Святом Вишиванки!

У День вишиванки на центральній площі Івано-Франківської громади вирувало  різноманіттям барв і кольорів на вишитих рушниках, сорочках, автентичних виробах і у сучасному виконанні. Одягаючи вишиванку, ми підкреслюємо свою повагу до національної святині, особливо у ці важкі для нашої країни часи.

09:53 18.05.2023

04 травня проведено семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти та вихователів  структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської селищної ради

Цікаво, пізнавально, творчо! Дошкільна освіта - основа для формування здорової та творчої особистості. Для вихователів закладів дошкільної освіти та вихователів  структурних підрозділів закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської селищної ради  проведено семінар-практикум. «Пріоритетами для всіх закладів дошкільної освіти  є створення та забезпечення здорового, безпечного, комфортного середовища для учасників освітнього процесу, підвищення якості освітньої діяльності закладу», - наголосила фахівець з питань освіти відділу освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради Галина Каліцінська. Вихователі Івано-Франківського ЗДО №1  представили презентації з тем: • Тетяна Рій   -   «Гра-джерело розвитку дошкільника»; • Любов Фітель  - «Логіко-математичні ігри»; • Марта  Кеван – «Народна іграшка-щире золото світу»; • Наталія Городна,  муз. керівник,-  «Елементи Орф-педагогіки у щоденній роботі з дітьми». Учасники заходу аналізували особливості, структуру, функції  та складові ігрової діяльності дітей дошкільного віку. Разом вдосконалюємо педагогічну майстерність та шліфуємо навики! Щира подяка вихователям Івано-Франківського ЗДО №1 за сприяння у проведенні заходу.

09:15 05.05.2023

Вітаємо із здобуттям  диплому ІІІ ступеня в IV  етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

Вітаємо  Радь Марту, ученицю  8 класу  Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка, та вчительку хімії Замбриборщ Людмилу Петрівну із здобуттям  диплому ІІІ ступеня в IV  етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.  Велика вдячність за  участь та призове місце, подальших звершень та перемог!

14:36 28.04.2023

02 березня 2023 року відбувся семінар вчителів англійської мови Івано-Франківської ТГ

Together we do more  ( Разом ми робимо більше!) Практичні заняття, обмін досвідом… 02 березня 2023 року на базі Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка проведено семінар вчителів англійської мови  Івано-Франківської ТГ.  Фахівець з питань освіти Галина Каліцінська акцентувала увагу присутніх на використанні креативних та інноваційних педагогічних технологій, авторських методиках для забезпечення сучасного освітнього процесу, створенні комфортних умов для набуття кожним учнем ключових компетентностей, необхідних для життя у ХХІ столітті. Учителька  Івано-Франківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Івана Франка Любов Параняк представила презентацію з теми «Розвиток креативного мислення  на уроках англійської мови». Про використання інтерактивних форм та методів навчання на уроках англійської мови розповіла вчителька Мальчицького ЗЗСО І-ІІ ступенів Ганна Сокіл. Досвідом роботи з теми  «Способи та творчі вправи для вдосконалення техніки говоріння у різнорівневому класі» поділилася педагогиня Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка Тетяна Воляк. Оксана Безручка, вчителька Івано-Франківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Івана Франка, презентувала цікаві книжки-складанки  (лепбуки).  Директор Анатолій Лінник представив освітнє середовище закладу. Цікавою та захоплюючою була екскурсія, проведена учнями англійською мовою у музеї «Шевченкова світлиця». У переддень народження Великого Кобзаря декламували поезії Тараса Шевченка українською та англійською.     Учасники семінару  поділились досвідом роботи у закладах освіти, обговорили питання щодо організації ефективної методичної роботи з педагогічними працівниками, використанні  педагогами  нових підходів до роботи із сучасними школярами. Разом забезпечуємо якісний, сучасний та доступний рівень  освіти. Велика подяка Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи.

09:25 02.03.2023

Вітаємо з перемогою в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

25-26 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Радь Марта, учениця 8 класу Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка  Івано-Франківської селищної ради (вчитель Замбриборщ Л.П.) була нагороджена дипломом І ступеня.

10:09 27.02.2023

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ІІІ (обласного) етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ІІІ (обласного) етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика ОСТАПА ГЛАВКА, учня 4-А класу Бірківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка. Пишаємось і чекаємо майбутніх перемог!

10:39 23.02.2023

Вхід для адміністратора