A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради

Новини

"АНГЕЛИ ПАМ'ЯТІ"

20 лютого 2023 року, в День пам'яті Героїв Небесної Сотні у смт Івано-Франкове відбулось молитовне віче й тиха акція вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті».

09:22 20.02.2023

"Освітянські діалоги-2023"

14 лютого 2023 року відбувся захід із очільниками відділів освіти Яворівського району, що проведено на теренах Івано-Франківської громади.  У ході діалогу обговорено питання розвитку освіти, матеріально-технічне забезпечення, оснащення та покращення освітнього простору та прийняття управлінських рішень. 

09:29 14.02.2023

23 січня 2023 року відбувся семінар на тему "Соборність України - соборність наших душ"

    Спільноту вчителів історії закладів освіти Івано-Франківської селищної ради об’єднала січнева тема семінару «Соборність України - соборність наших душ», на якому обговорено низку питань сьогодення, що проходять крізь призму віків.   Практичні заняття, обмін досвідом, презентація власних напрацювань, науковість, глибокий аналіз подій та особливий акцент на національно-патріотичному вихованні були основою вчительських зустрічей.      А ділилися досвідом не лише з колегами, але запрошеними були й працівники бібліотек територіальної громади, щоб наполегливо іти до спільної мети у вихованні молодого покоління.    Використання Інтернет-ресурсів, іти в ногу з часом, відродити минуле,  осучаснивши його за допомогою різних технологій: квести, пазли, ігри та, зрештою, стати таким «як учень» та зрозуміти його у сучасному світі, щоб не втратити, - всі ці тези звучали з уст педагогів.      Віночком зустрічей стала виставка«Незалежна. Гідна. Безстрашна», яку захопливо провела  гостя заходу, старший співробітник Львівського історичного музею Світлана Кочергіна.

11:46 23.01.2023

Проєкт "Єдині"

Висловлюємо щиру вдячність нашим педагогиням за активну участь у проєкті  «Єдині», у якому виявлено високий професіоналізм і співпрацю.

12:34 16.06.2022

Вхід для адміністратора